MELLANDAGSREA

JAG

AVSKYR

REA

OCH

AVSKYR

FOLK

Ja, ungefär så där. Men har man då 2 styck döttrar med pengar och presentkort som bränner hål i plånboken, ja då får man offra sig. Vi körde till Nova (Lund) och jag sa till kidzen att det är inte ens säkert att vi får parkeringsplats.  Snacka om tur när vi hittade en direkt. Sedan blev det lite in och ut i diverse butiker. Jag kom hem med bland annat detta ( givetvis till ordinarie pris);

20161228_131200

Jag är oftast lite lat vad gäller stå och pilla med olika ögonskuggor så jag använder flytande ögonskugga istället. Bara att dra lite på ögonlocket och sudda ut linjerna med pensel. Klart.

Snittar min vardagssminkning på 2 minuter. Inte en minut längre , snarare snabbare.

Hur lång tid lägger du ner på din sminkning? Lipgloss har jag ju givetvis alltid ! Livsviktigt.

Med tanke på att jag överlevde mellandagsrean så känner jag att jag vann pluspoäng som mamma och kanske kan slippa rean i några år framöver….

Har du fyndat?

Kram Jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej!
    Inte satt min fot på en rea i mellandagarna pallar inte mkt folk o kö till allt o oftast mkt konstiga saker de plockar fram för att li av med. Men ena sonen var på webbhallen o köpte nytt tangentbord som han spanat in. Men imogon är vi lediga både jag o mannen o då skall vi ut med Johan tangentbordskillen o koll efter ny säng till honom . Rea även där eftersom sonen sover till ca13 så hoppas jag att alla dragit till matbutikerna för att köpa nyårsmat:
    Hälsningar Birgitta S

    • Hahaha, låter taktiskt. Blir nog glesare i affärerna efter 13-tiden, tror du har en bra plan. Ha ett gott slut 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *