GOD FORTSÄTTNING

2017, brukar ta några månader att lära sig att skriva det nya årtalet;-)

Hoppas du hade en fin nyårsafton. Vi var hos vänner och åt tills det sprutade ur öronen.

God mat kan man aldrig få för mycket av;

picmonkey-collage

Allt var väldigt gott och det gick snabbt och vips var det midnatt.

Vi gick ut och såg på alla dessa raketer, fyrverkeriet… magiskt vackert men med tanke på att vi har egna djur som inte gillar fyrverkerier så är det med delad känsla som jag tycker att det ska skjutas hejvilt.

Har du några nyårslöften?

Jag har ett men det kan jag ju inte avslöja, brukar inte ha löften för min åsikt är att löften är till för att brytas. Men detta löfte kan jag garanterat hålla

Snart dags att lämna Sverige för denna gången men jag kommer snart tillbaka.

Tack till Er alla som troget hänget här inne hos mig, önskar er ett riktigt fint 2017.

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. God fortsättning till dig☀️
  Vi firade på Club Nordica här i Fuengirola efter tolvslaget blev det en trevlig efterfest 🍾🍾🍾 / Ha ett gott 2017/ Lotta

  • God fortsättning till dig också;-) Saknar värmen så i dag åker jag ner igen, hoppas det bjuds på fint väder. Kram

 2. Jag har aldrig gillat sånt som smäller – när barna fick ballonger på kalas, dom små, visste de att de skulle vara på deras rum, om inte mamman skulle sätta en tejpbit på o sticka hål med en nål 😯 – o nu när man dessutom blivit äldre – o klokare? – tänker jag också på djuren. I år var vi inte hemma vid tolvslaget o där stod jag o led med vår äldsta katt – den yngre bryr sig inte alls – för att inte tala om det fullständigt panikslagna rådjuret som sprang förbi oss i bostadsområdet, som vi var i – endast en bit från centrala delarna av en större stad 😰

  Gott Nytt År, på dig!

  • Åh…stackars rådjuret…. God fortsättning till dig. Har inte hunnit baka, har bara ätit hela tiden i Sverige 😉
   Kram

   • Haha!
    Har inte heller gjort dem – vi får ta igen det till nästa jul 😊
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *