DÅ BLICKAR VI SÖDERUT.

Hej vänner,

Ledig fortfarande eller är du tillbaka på jobb?

Idag packar vi för flygresan. Dags att åka ner till Spanien igen.

Casandra flyttar till egen lägenhet och det blir väl en del vändor med bilen kan jag tänka mig. Tur vi har så stort bil att vi kan ta mycket kartonger vid varje körning.

Ska säga hej då till denna goding;

20161230_094921

Han är som en liten liten katt, rullar ihop sig som en liten korv och sover gärna på egen huvudkudde i sängen. Han är mer än ett år men det är mycket bus och valpighet kvar. Bobo väger nästan ingenting , den skillnaden kommer jag att märka mest ikväll, när jag ska träffa mina små tjocka dammtussar igen;-)

Nu ska det packas, få liv i båda döttrarna och gå en runda med lilla drakula. Saknar faktiskt redan naturen som vi har runt hörnet. I går gick vi en liten promenad och luften är ju så härligt krispig och frisk.

20170101_142704

Vi hörs från Spanien.

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Nyårslöften har jag slutat med 😉. Och nej, jag har inget jobb att gå tillbaka till 😲, däremot är det plugg som påbörjades idag och om ett par dar blir det flytt. 😁
    God fortsättning och ha en mysig flygresa.

  2. Hörrö matte, vi är inga tjocka dammråttor, Flinkman ja, men ja e fortf en smal o ynklig dammråtta, för han den där, Du vet han som bott här när Ni är borta, e en riktig snåljåp. Vi fjollar oss o gör oss till, men han e snål på godiset. Hmm. Kan man klaga nånstans ?? Voff & vaff tills vi ses inatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *