NÄR HUSET EKAR TOMT

ja…… så har jag bott ensam i lite mer än en vecka.

Dottern är utflugen, till egen lägenhet i Fuengirola.

Det är lite väl stort för mig att bo här själv , med killarna. Jag använder toaletten uppe när jag ska bada annars toaletten nere, ett sovrum nere , tv-rummet och köket. Restrerande står …orört.

Men det är ju så här det ska vara, eller hur ? Våra barn ska växa upp, ta sig fram själv, göra egna misstag, förstå vikten av ekonomi och budget ( tänk att maten är så dyr,mamma…;-)

Nyttigt, läxa, livet går framåt och vidare men … ändå…. Tror det är svårast för mig faktiskt att inte ha någon som fyller tvättkorgen, smutsar ner 20 glas och slänger blöta handdukar på golvet 😉

I går hade jag i alla fall turen att låna henne några timmar, hon ville hem och hälsa på mig och killarna;

20170110_171935

Hon mådde inte riktigt bra igår så jag skickade med hostmedicin, värktabletter och en temp . I dag är hon hemma från skolan och skickar meddelanden. Då skulle jag velat vara nära, fixa och passa upp.

Hon växer och jag måste låta henne göra det <3

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Men åh, vad jag känner med dig!
  Dottern här letar lägenhet o det känns både ”rätt” o inte bra – det är ju, som vi skrev häromdagen, så det ska vara, men det kommer ju bli så tomt o tyst. Men hon blir ju i samma stad iaf o jag vet att hon kommer klara sig galant. Men det gäller ju att man inte ”är där o pillar” oavsett om det gäller ngt i hemmet eller hjälpa till med ngt utanför.

  Kram

  • Ja… det är ju en märklig känsla… Man vill släppa taget men ändå inte. Det jobbigare blir nog när vi sedan får 320 mil ifrån varandra…. får nog jobba lite på den känslan tror jag….. Kram

 2. Ja, det kommer ju inte gå att ”glida förbi” direkt.. Hur tänker hon om det här?

  Usch, jag fick lite ont i magen av bara tanken..

  Kram

  • Hon stortrivs, både i skolan och med sitt deltidsarbete ( som blir heltid när hon tagit studenten)…. Jag får flyga ner ofta istället 😉 Kram

 3. Min dotter flyttade till London på sin 20-årsdag! Skulle bara plugga och ta sin examen där, som inte fanns i Sverige. Det är 22 år sen nu och nu bor hon nog där för gott då hon fick barn för 4 år sedan. Är hon lycklig så är jag lycklig, det är så man får tänka! Men visst önskar man att man bodde närmare varandra. Man vänjer sig. Vi ses ändå flera ggr varje år och firar jul och födelsedagar tillsammans.

  Kram och lycka till! ❤️

  • Jaa, antar att man kan vänja sig, leva med situationen. Jag ska flyga ofta 😉 Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *