Revenge

Man kan ju undrar vart jag tagit vägen ?

När jag inte står på huvudet ner i kartonger så sitter jag bänkad framför Netflix.

Påbörjade en serie i fredags och får erkänna att det tog några avsnitt innan jag fastnade… Känns som en modern version av typ Glamour.

Så, vad tittar jag på ?  Jo, denna;

REV

Så här står det på Wiki;

”Emily Thorne (Emily VanCamp), vars riktiga namn är Amanda Clarke, flyttar tillbaka till The Hamptons för att utkräva hämnd på de som orsakade hennes far Davids död och splittrade hennes familj. Då hon var liten dömdes hennes far för ett terroristbrott och avled i fängelset. Amanda hamnade på ungdomsfängelse, men då hon var 18 blev hon fri och ärvde pengar från ett företag som fadern investerat i. Hon bytte namn till Emily Thorne och flyttade till Hamptons för att utkräva hämnd”

Har du sett serien? Kanske kan tipsa om andra serier som jag kan ge mig på när denna är slut?

Har helt kommit av mig i min läsning, men det vet du ju sedan tidigare att jag är en bok-periodare.

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Hej!
  Kände igen bilden direkt serien gick på kanal 3 tror jag här i Sverige för några år sen kanske sista avsnittet sändes för ca 2 år sen. Jag fastande totalt efter ca 2 avsnitt men sen hade trean en massa konstiga uppehåll o jag missade när det kom nya avsnitt osv men jsg gillade serien särskilt de 2-3 första säsongerna men sen kom det aldrig till något riktigt slut bara malde på den var bra o spännande men de drog verkligen ut på det . Blir kul att höra vad du tycker fast det bästa var förra kommentarer om Revenge på din granne den gilla jag.
  Kram Birgitta S

 2. Hej! Har en fråga om böcker, för jag vet ju att du läser mycket. Har börjat läsa Simona Ahrnstedt. Började ju tydligen med tvåan, En enda hemlighet, men har nu köpt ettan, En enda natt. Något du läst? Och bör jag börja om med ettan? Fånig fråga kanske…?

  • Hej Biggan, fick ni någon snö på östkusten? Jag skulle nog vilja säga att du ska läsa böckerna i ordning eftersom dom hänger lite ihop. Älskar Simona´s böcker. Kram

   • Tack för ditt svar! Ja snö igår som gick bort lika fort som den kom! Men byttes till regn som fortsätter. Så trist!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *