SNART DAGS FÖR SVERIGE

En Sverigetripp står på agendan. Blir en snabbis på några dagar, Lillan fyller nämligen år och det vill jag ju verkligen inte missa.  Tänk att hon blir 15 år. Och som alla andra också brukar säga; – Vart tog tiden vägen ?

Ser fram mot krispig luft, helst inte regn om jag kan få önska.

20170102_140820

Sedan är det dags att börja tänka framåt, hur ska saker och ting bli när jag flyttar hem igen.

Screenshot_20161205-194512

Ska försöka få mitt huvud att tänka mindre… när jag lägger huvudet på kudden då drar tankarna i väg. Och alltid är det negativt, saker som gör mig orolig. Orimliga saker som ändå kan skrämma upp mig. Varför kan man inte bara tänka lugnande, trevliga tankar innan man somnar? Jag försöker verkligen men det går inte. Har även provat att fokusera på min andning, men va faan, det funkar ju inte när Lilleman ligger bredvid och drar djupa timmerstockar…

Tips ?

Screenshot_20161129-130316

Kram Jess

annorlundaunderbara

7 Comments

 1. Jag känner igen det där med tankarna med huvudet på kudden. Det är SÅ frustrerande! Dessutom – om det är ngt man behöver ta upp med ngn, som man funderar på – då, där på kudden, kommer jag på SÅ bra formuleringar, men de är ju givetvis borta dagen efter.. O skulle jag, mot förmodan komma ihåg dem, räcker det ju att titta på datorn, mobilen eller pennan, för att skriva ner dem, så blir det helt tomt i huvudet. * MORR*

  Håller tummarna att du får njuta av fint väder. Kom nyss hem efter att ha levererat matlåda till dottern o tycker det liknar vårluft ute – mi like!!

  Kram

  • Jag fick bra väder, dock kallt och lite halt på vägarna. Men i det stora hela; godkänt 😉
   Kram

 2. Det blir säkert superbra med allt. Och var glad att tankar bara snurrar innan du somnar … jag har nästan mardrömmar varje natt om mitt pluggeri! Det är jobbigt!!! 😣

 3. Är du i Sverige nu?
  Messat lite med Maria Asp om att vi ska mötas i Fuengirola imorgon, Lördag, och tänkte om du ville hänga på över ett glas vin eller något? Inte för att vi känner varandra, men kul att se bloggare i verkliga livet. Eller om du vill när/om du känner dig redo när du kommer tillbaka till Spanien, om du nu är i Sverige. 😀

  • Hej, åh så skoj dt låter med träff. Men jag kom till sverige idag….. Hälsa Mia.
   Kram J

   • Det ska jag göra. Vi tre kanske kan ses när du kommer tillbaka 😀
    Om inte något katastrofalt händer mellan oss, man vet ju aldrig … hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *