OCH SÅ VAR DET DAGS FÖR GO-MAT

Hej vänner,

En sån fantastisk helg vi har haft.

Lillan väcktes med ”skön”sång på lördagen. Sedan körde vi in till Malmö och checkade in i suiten.  Och därefter var det dags för shopping; vi gick i hela city samt Triangelns köpcentra. Det köptes allt från naturliga ansiktsprodukter från Lush , kläder, Mac sminkprodukter, vi fikade på Espresso House m.m

Mannen var med som packåsna.

På kvällen hade vi bokat bort på TGIF ( Thank God It´s Friday), Lillans egna val.

IMG_20170128_174336_480

Men efter att ha suttit vid vårt bord i mindre än 7 minuter fick vi tacka för oss. Ljudnivån var allt annat än human… lät som en blandning mellan After ski/Andy´s lekland/fullsatt hockyarena. Vi kunde inte ens koncentrera oss på att läsa menyn, än mindre höra vad vi sa till varandra.

Därefter stod vi utan restaurangbokning… Googlade och det blev sushi på Davidhallstorg.

Underbart gott;

20170128_193306

20170128_194046

Vi orkade ingen efterrätt utan hade fyllda påsar med lösgodis från Gottelisa. Det blev avslutningen på en heldag; lösgodis och ansiktsmask på hotellet.

Kan säga att Lillan hade träningsvärk efter allt promenerande och jag..sov som en klubbad säl.

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Låter som en härlig helg :). Kan inte riktigt fatta att hon blivit 15 år och dessutom ser hon så vuxen ut, galet! Ha det bra och ta hand om varandra… KRAM!!

  • Nä det är galet, det var inte länge sedan hon föddes tycker jag… Dina killarna växer ju också så snabbt 😉 Kram

 2. Hej!
  Ja TGIF har en ljudnivå utan dess like särskilt en Fredag eller Lördag minns det när vi från jobbet skulle göra något gemensamt och en yngre kollega höll i vart vi skulle osv….. Jissus jag och några andra +40och +50 var nöjda kl 23 när notan var klar och det var dags att dra vidare vi åkte hem och även några +30 var nöjda och ville hem.
  För övrigt hur känns det att flytta hem till Sverige om ett tag? äldsta dottern är väl kvar i Spanien eller hur?
  Du får nog blanda livet med några månader i Sverige och några i Spanien inte helt fel.
  Kram Birgitta S

  • Jag mailade faktiskt till dem och dom tyckte att det var ”olyckligt val” eftersom vi valde en lönelördag. . .
   Och han hoppades att vi ville komma tillbaka kanske en vardag då det är lite lugnare..skulle inte tro det.
   Sverige , jag längtar faktiskt till Sverige, huset här nere är så himla stort och det är trist att vara själv. Casandra blir kvar då hon har lite skola kvar ( studenten i juni) och sedan har hon heltidstjänst. Jag får åka fram och tillbaka 😉 Inte mig emot <3
   Kram

 3. Hej! Jag skulle definitivt gjort detsamma, d v s lämnat stället med hög musik! Hoppas ni hade en trevlig födelsedagsmiddag! Om en vecka styr vi bilen söderut, kanske ända till Malaga, hoppas det!

  Kram!

  • Det blev bra ändå men inte alls vad vi hade ställt oss in på eller planerat. Tråkigt faktiskt. Men sushin var fantastiskt god så slutet gott 😉 Hoppas ni får bra väder i Malaga, just nu är det riktigt mörka moln och småregn.
   Kram & kör försiktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *