NÄR OMBESIKTNINGEN KANSKE BLIR YTTERLIGARE EN OMBESIKTNING?

Hej vänner,

Tillbaka till Spanien efter underbara dagar i Sverige. Kallt var det men ändå okej, bara man hade klätt på sig ordentligt.  Hann göra allt det som var inplanerat och det känns skönt.

Lillan fyllde ju 15 år och det firade vi så klart även hemma med liten fika;

20170129_140357

Hon fick själv välja vad det skulle bjudas på och när hon säger Budapest så nickar jag nöjt. Jag älskar budapest<3

Nästa vecka ska jag på uppföljningskontroll… Jag gjorde ju ”årsbesiktning” av kroppen i december och jag fick ju bakläxa. Njurstenen håller sig lugn än så länge. Men kolesterolvärdena var ju inte bra och med tanke på vad jag tryckt i mig i Sverige lär nog min ombesiktning leda till … en ombesiktning….

I dag lördag, det ska nog bli en stund i solen tror jag. Hade varit skönt om man kunde få pyttelite färg 😉

Kram & trevlig helg

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Här har det börjat lukta vår, men i dag kom den där vita skiten ner igen ☹️️

  Kram

  • Inte roligt, men februari-mars kan ju vara lite lömska. I April ska det vara fint för då kommer jag 😉
   Kram

 2. Hej !
  Det där med njursten lät inte bra bryter det ut är det mkt ont vad jag förstått . Budapest är gott mkt gott 😄🎂
  Ikväll har jag o mannen varit själva bägge tonåringarna borta hos kompis landställe sen igår fredagkväll ovanligt ja mycket lugnt o skönt ingen som rusar runt i ytterdörren o polare runt kl 1-3 ? Vad hände ? Jag har sovit utan att vänta på att det skall låta i dörren kyl och micro användas då vet man att killarna är hemma . Kylen tror nog att vi flyttat ?
  Kram o hoppas att inte njutstenen bryter ut

  • Ja njurstenen gjorde ont den första gången den aviserade sig 😉 men nu hoppas jag den håller sig lugn. Skönt att få sova ut, jag får nog vänja mig vid läten när jag flyttar till Sverige igen, då blir vi ju plötsligt 3 stycken i familjen med sina egna rutiner. Kram , ha en fin söndag

 3. Ha ha, du är rolig du. Ombesiktning. Varför skall det vara så ”jäkla” gott med onyttigt. Älskar fika och gott till. Gärna Budapest. Och god mat. Men hur kul vore det att leva på lättfil och sallad tex. Ha det bra.KKraaam Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *