HEJ OCH HÅ VAD DET SVÄNGER

Hej vänner,

helgen har varit kanon här nere. I lördags hade vi närmre 50 grader i solen ( cirka 27 grader i skuggan). Helt underbart. Och i går var det också solsken men det började blåsa upp .. och håret for omkring och jag blev irriterad och gick och grävde i trädgården i stället.

En som njöt ( eller 2 ) var dessa;

20170311_160615

20170311_160510

Bolt är en riktig soldyrkare. Lilleman.. njae…. det där med värme är inte hans grej;

20170311_160656

Han gömmer sig gärna under en solstol eller går in i huset. Och hinner han ( dvs innan jag ser det ) så dricker han gärna poolvatten också.

I dag…. blåst och för en stund sen började det regna. Har sett bilder från östkusten och det vädret hoppas jag stannar där. Översvämningar och halv orkan.

Hur har du det ? Är våren på väg till Sverige nu ?

Jag hoppas på fint väder inom kort men om jag ser på spanska vädersidorna så ska det vara lite trist ett tag…

Ha en fin måndag

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej Jess! Vi åkte hem från Costa Blanca precis när det vackra och sköna vädret kom, 28 februari. Nu har det varit fint därnere ett tag men nu verkar det som att det vänt, med storm och åska – igen. Men förmodligen så försvinner det lika snabbt som det kom! Här i Sthlm skönjas våren, sol och lite värme har vi fått! Faktiskt skönt att komma hem efter fyra månader i Spanien, även om vi saknar våra promenader längs havet där det stundtals varit riktigt skön sommarvärme! Hur länge blir du kvar där i Spanien?
    Kramis!

    • Låter härligt med lite vårkänslor i Sverige. Jag är på nedräkning, i April styr jag och killarna mot Sverige. Kram

  2. Så himla orättvist … ALLTID när jag kommer ner så ska det bli oväder! 🙁
    De två månader jag var sist, var soldagar lätträknade … när man åker till Svea blev det galnaste solen … nu när jag kommer ner igen är det skit. Gaahhhh! Kommer INTE åka till Sverige på länge, ska trotsa vädret, 😉

    • Men så jäkla trist, stanna du, vi går ju mot bättre tider så det vore ju tusan rent om inte du också ska få njuta av det fina vädret;-) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *