OSLAGBART VÅGAR JAG PÅSTÅ

Hej vänner,

Lördag, underbart. Fast jag inte jobbar så känns det ändå när det blir helg.

Njöt av fredagen med Casandra på en väldigt bra restaurang i Arroyo. Galet bra mat. Ni hittar inlägg om detta HÄR.

Har kört Casandra till tåget ( hon ska in och jobba lite extra idag ), sen vart jag och storhandlade både mat och snittblommor.  Gick ut med killarna en sväng, ser ut som himlen kommer att öppna sig snart;

20170325_123414

Det är ännu mörkare på riktigt, svårt att få med på bild.

Eftersom det bara är jag hemma och det är trist att laga mat så blev det paella från delikatessdisken.

Det jag har på tallriken här är ungefär hälften och för den lådan mat betalade jag inte ens 22 kronor. Och då ingick en läsk. Och jag orkade bara äta det jag lagt upp på tallriken, resten får bli till senare alternativt till i morgon.

20170325_142139

Kan man hitta lunch att äta i Sverige för 12,50 inkl dryck ??

Nu väntar lite plockande i huset, avfärd närmar sig och jag har nog koll på läget.

Killarna ska hinna klippas, jag ska till frissan, fixar naglar, fixa fransar. Lilleman ska in på tandrengöring ( betydligt billigare i Spanien och det täcks tydligen inte av försäkringen på killarna i Sverige). Sen har jag lite annat kvar att fixa så som besök hos revisorn, besök hos polisen/turistkontoret etc. Bilen har jag redan haft inne och den är kontrollerad och klar. Vi kör hem. Får med mig en kartläsare ,annars vet i gudarna vart jag hade hamnat.

Men just nu tror jag att jag ska pausa lite och kolla lite Netflix. Vad gör du i dag?

Önskar dig en fin lördag

Kram Jess

 

 

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Hej!
  Ja det var prisvärt de måste väl gå back???
  Hur lång tid räknar du med att det skall ta att köra hem? Snopna killarna ska bli när de kliver av i Sverige nytt hus och en till vovve.
  Trevlig Lördag kväll!

  • Hej Birgitta, vi räknar med 3 övernattningar. Hade nog gått med bara 2 men vi tar det lugnt för killarnas skull. Visst var paellan billig. Jag tänker att om någon går dit för att handla bara det så lär dom köpa mer, kanske där butiken gör vinst? Hoppas du får en fin vecka 😉 Kram

 2. Hej fina du!
  Vi ska ner till Costa del Sol i slutet på veckan, har hyrt lägenhet i Cala de Mijas. Tar GÄRNA emot restaurang tips (för visst bor du i närheten..?), och annat trevligt 🙂
  Jag funderar även på att fixa naglarna när jag är där nere (hinner inte innan, varför är det alltid sådan stress innan man reser?!), så om du har några bra nagelsalong tips tages det tacksamt emot.
  Kram Anna!

  • Hej Anna, åh så mysigt. Hoppas vi kan leverera bra väder.
   Restauranger, ja du, det borde jag ju kunna eftersom jag äter ute typ 5 ggr/vecka.
   Men just i La Cala har jag bara ätit på golfklubben/spa;et.
   Naglarna kan du fixa på Miramar , Todo Unas. Kan vara klokt att boka tid. Min nagelbyggare ligger i centrala Fengirola och pratar bara spanska. Men om du är ok med det kan jag skicka hennes telefonnummer?
   Har ni bil så tycker jag nog att ni kan åka upp i Mijas Pueblo och skrota lite. Finns bra italiensk restaurang; Peccati di Gola Mijas-Pueblo. Jag tar alltid pasta med grönmögelost och valnötter. Mums
   Kram Jess

   • Åh, super duper – tack för tips! Pratar inte mycket spanska, kan typ beställa en öl och en kaffe, så tror inte jag vågar ge mig in på att prata med din nagelbyggare – men tack ändå!
    Ja, vi kommer att ha bil. Har varit i Mijas Pueblo förut så dit tar vi en tur till igen 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *