ATT MINNAS TILLSAMMANS

Hej vänner ,

Ni som har hängt här ett tag vet att jag har varit duktig på att pyssla ihop foton från våra långresor och gjort album till respektive resa. För om jag hade haft kvar alla bilder i album, hade jag nog haft minst ett 30-tal. Och det tar plats.

Då har jag i stället valt att välja ut bilder, ordnat via t ex Önskefotons hemsida, följa instruktionerna och gjort ett litet samlingsalbum som är lätt att ha framme och som endast innehåller fina och utvalda bilder. Detta uppskattas kan jag säga, det kan också vara en idé om man ska på fest/kalas/bröllop. Att sätta ihop lite bilder och ge bort.

Jag har ju även haft ( och har) en liten maskin hemma som jag kan skriva ut foton på. Det är helt okej men det blir tråkigt då jag bara kan använda ett format. Och givetvis tog fotopapperna slut och jag köpte nya som inte passade. Sedan tog färgen slut… Orkar inte med sådant… ett tag hade jag även gjort av med sladden.

Lättare att skicka iväg för framkallning där ma kan välja både storlek, med eller utan ram på bilden, färger etc.

Jag har även valt ut en av våra favoritbilder från London och tryckt upp på canvas.

IMG-20150525-WA0007-1024x768

Det som står på mitt schema just nu är att hitta en bra studentbild på Casandra och beställa förstoring. För studenten börjar närma sig med stora steg.

home-top-1

Är du duktig på att framkalla bilder eller har du alla i datorn? Och hur ofta tittar du då på bilderna? Man slänger ju inte upp datorn om kompisarna vill kolla ens senaste resa, mycket trevligare att ha en fotobok på resan.

Dags att rensa bland mina album faktiskt, innan hemresan;-)

Ha en fin kväll.
Kram Jess

 

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Ja vad skall man säga alla bilder ligger skitbra i mobilen o när jag bytte mobil så fixade butiken där jag köpte den nya så från den gamla över till den nya. Men jag har rensat hårt nu i den faktiskt.
    Känslan är att man fotar mkt men vad tittar man på egentligen???
    Kram Birgitta S

  2. Håller tyvärr med ”Birgitta” – man tar korten, men tittar aldrig på dem.. När mobilen är full, förs de över till datorn o sen är det stopp..

    Det finns mycket som jag vill göra, men det blir aldrig av. Däribland fotoböcker.. Tänk att ha en bok, för varje år t.ex + för speciella tillfällen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *