ATT REFLEKTERA

Gårdagens händelse/händelser i Stockholm får en att stanna upp, jag tar ett djupt andetag och funderar på allt jag är tacksam för. Att man ska leva varje dag som om den vore den sista, tala om för nära och kära hur mycket man tycker om dom, njuta av små saker, hålla handen, dela upplevelser, bara få finnas i harmoni.

Jag lämnar ett , för mig, tryggt Spanien och hoppas att Sverige kan få tillbaka sin harmoni & trygghet.

Även om den resan känns lika lång som min från Spanien till Sverige ( i bil ).

Detta ska jag sakna

Detta ska jag sakna

Krama om era kära en gång extra, njut av det dyra vinet, boka den där resan, köp den där boken eller

bara ta sovmorgon en dag. Livet är skört.

Kram Jess <3

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej!
    Ja i Fredags kl 15.30 fick jag en smällkäft hade ingen tv på o satt inte framför dator o läste utan med händerna insmorda i luften rakt upp i solen på balkongen. Johan ena sonen kom hem från skolan o rusade ut till mig vet du vad som hänt?? Terror skit på Drottninggatan med lastbil helvete min man jobbar precis vid Sergels Torg med utsikt över fontänen rusar mot mobilen o han har messat jag är ok men för ca en timme sen var jag där o promenerade i solen på lunchen hade terrorn slagit till då hade jag hamnat i skiten usch vad nära det blev. Skolorna inne i stan stängde eleverna fick inte gå/åka hem så Niklas messa mig att han är kvar i skolan hans skola ligger på en paralellgata till Fleminggatan en stor gata o de hade gått ut med att gå inte på de stora gatorna som Fleminggatan o St Eriksgatan osv kl 18 messade N nu måste vi ut ur skolan för larmet går på med automatik men vi går ned till vattnet o jag tar en liten tvärgata hem kl 18.30 var han hemma så skönt. Mannen var kvar på jobbet hans arbetsplats inväntade besked om de kunde släppa ut dem det var fullt med elitstyrkor osv som de kunde se från fönstren kl 19.30 fick de ok o han promenerade hem via Norr Mälarstrand o en tvärgata upp till Fridhemsplan där vi bor. Så skönt att ha mina här hemma men tänker på de som inte fick hem sina läste idag om mamman som prata med sin dotter om var de skulle ses men dottern kom aldrig dit. Så hemskt blir så ledsen hur klarar man det som förälder. Livet är så skört .
    Kram Birgitta S

    • Åh fy så otäckt, man känner direkt hur värdefullt och skört livet är. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *