JAG HADE ALLTSÅ SKRIVIT

ett jäääääättelångt inlägg om både hundar, veterinärskostnader, blodprov, allergiutredning samt vår inbjudan till julafton som redan gått ut.

Och så dog computern och vips vart inlägget borta.

Därför orkar jag bara lägga in en bild från dagens spontana lunch på Kajutan/Limhamn. Vännen Åse som bor i närheten cyklade över och gjorde oss sällskap. Älskar när spontant fungerar.

IMG_20170709_144506_358

I dag är det fint väder hos oss. Hoppas du har fint väder och har haft en fin helg.

kram jess

annorlundaunderbara

2 Comments

 1. Hej!
  Shit happens vi överlever även om de varit trevligt att läsa. Men jag kan tänka mig att din reaktion var mindre rolig jag kan bli totalt skogstokig när dator mobil eller tv strular. Är på landet sen ca en vecka tillbaks(i Stockholms skärgård) och varje år köper vi 3 månader boxerabbonemang o det blir alltid något strul med en massa programuppdateringar osv .. pga vi inte har stenkoll då vi bar använder detta under sommarhalvåret. Kollade in Kajutan i Limhamn på nätet såg mysigt o gott ut.
  Klia vovvarna från mig näst näst vecka skall vi vara hundvakt i 4 dagar o det ser jag fram emot det är sonen som har kontakt med ägare o hunden har varit hemma hos oss 2 g veckan som varit o umgåtts med söner o man. Jag var här ute på landet men blev lite betänksam när det var en Siberian Husky de är inte några små gosevovvar direkt men alla hundar är olika individer o det har gått bra när han var hemma hos oss.
  Hälsningar o kram Birgitta S

  • Låter härligt att få vara hundvakt. Skönt att få låna ibland 😉
   Kajutan är jättemysig , men det är t ex Lomma hamn också. Finns många små bra smultronställen i Skåne. Ska klia killarna från dig, lovar.
   Hoppas ni får mysigt i skärgården. Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *