ANAL ANAL ANAL

Japp, kärt barn många namn. Min syster ( som heter Anna) kallas Ia. Det har hon gjort i flera år så när någon säger ”Anna” känns det nästan konstigt.

Hur som haver, jag kallar min syster för Anal. Även ute bland folk och hon svarar. Det är ett kärt smeknamn.

Så när det var dags att fira syrran i förskott så var ju texten på tårtan given;

IMG_20170712_133953_079

Ni kan ju tänka Er blicken jag fick (och asgarv) på bageriet när jag lämnade min beställning. Syrran är van;

IMG_20170712_133953_076

Hon hade nog varit mer förvånad om det stått Anna 😉

I nästa inlägg får jag visa vad hon fick för present.

Kram Jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej!
    Men vad roliga du är (troligen din syster också är)hade gärna varit på plats på den beställningen. Behövde det skrattet har jävlats med tekniken ikväll igen på tv kanalerna tog ett glas vin o satte mig på verandan när det slutat att regna. Nu är tv igång igen som den ska efter lite krångel vilken skillnad mot stan där det finns fiber o bredband mm här ute är det superstor antenn med förstärkare som gäller o mkt tålamod.
    Hälsningar o Kram Birgitta S

    • Visst är man bortskämd med att internet etc bara ska fungera. Särskilt när man bor i city.
      Skrattade gjorde vi, ingen av oss är särskilt normal ,-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *