SÅ MÅNGA FLUGOR I EN SMÄLL

Ja, syrrans present. Vi kommer att åka iväg på spa tillsammans, gör vi alltid när någon av oss fyller 0:a eller 5:a.

Men en liten present var ju ändå på sin plats. Och för att gynna mer än syrran så köpte jag givetvis ett till mig själv också 😉

Detta blev det;

SISTER POWER armband från Syster P.

Mitt var i ”guldfärg” och syrrans i ”silverfärg” . Så här ser dom ut från Syster P´s hemsida;

Hon blev jätteglad och det blev så klart jag också. Inte bara för att syrran gillade presenten eller för jag också köpte ett till mig utan för att 1oo kronor skänks från varje armband till Barnfondens arbete med unga tjejer i Etiopien.

Jag gillar att ge presenter som stödjer andra. Man mår bra i själen helt enkelt.

Så här blev det;

Våra armband och våra ”pappa-tatueringar”. Min är nyligen ifylld, därför är den lite svartare än syrrans.

Nu är det dags att fixa och trixa lite hemma, har en spännande helg framför mig.

Kram jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Så fina. Var inne på hemsidan och hittade en massa fint. Vet du om smyckena innehåller nickel? Har allergi. Såg ingen sådan info på hemsidan. Men såg att det finns en butik här i Göteborg. Måste dit och titta, om det är nickelfritt.
    kraaamis

    • Jag har nickelallergi men har än inte känt av något. Maila dom för att vara helt säker innan köp 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *