NÄR DENNA GUAPITAN ÄR PÅ BESÖK

Casandra fick hemlängtan och fick åka hem några dagar.  Vi har alla saknat henne men där är nog en som vinner priset;

Lilleman, ljuva kärlek <3

Casandra är ungefär 20 gånger brunare än övriga i familjen och jag fick titta två gånger innan jag såg att det var hon som kom ur bilen. Då känner jag ett sting av saknad till Spanien, sommarfräknar, värme, bad i poolen etc.

Givetvis, när man bor utomlands är vissa saker mer viktiga än andra, när man kommer på hemmaplan;

Svenskt lösgodis 😉

Det är tyvärr glest mellan inläggen, jag funderar på att stänga ner bloggen . Det händer mycket i vårt liv just nu, troligtvis är jag utan internet i 1-2 månader. Jag har ju internet via mobilen men att blogga från mobilen…det är inte riktigt vad jag är van vid. Jag finns iallafall på instagram under @annorlundaunderbara

Vi får se hur jag lyckas göra. Det känns tråkigt att ha en blogg som inte uppdateras på grund av privata saker , vare sig det handlar om oss eller någon i närheten, saker man inte kan dela med sig av. Då blir bloggen lite tom.

Njuter gör jag i allafall av att Casandra hemma;

Önskar Er en trevlig helg

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Härligt att tjejan är hemma!
  Däremot låter ju ditt liv i övrigt inte jättekul 🙁 Hoppas att det inte är ngt jätteallvarligt <3 Jag hoppas att du väljer att fortsätta att blogga – gillar att gå in o läsa här, men du ska göra det som känns rätt för dig.

  Ta hand om dig!
  Kram

 2. Hur du än väljer att göra så önskar jag dig lycka till och tack för alla trevliga lässtunder 🙂 Hoppas att vad som än tokar just nu ordnar upp sig. Lycka till!

 3. Hej!
  Härligt för er att få hem dottern i ett par dagar och söta Lilleman ser så nöjd ut.
  hur du än gör med bloggen så önskar jag dig lycka till och förstår att det kan komma andra saker i livet som måste gå först. Har verkligen uppskattat din blogg och läst varje dag.
  Kram och hoppas att du återkommer senare med bloggen.

 4. Jag kommer att sakna din blogg men förstår ju också att det tar sin tid. Hoppas att du kanske återupptar den framöver.
  Kram

 5. Det är trevligt att få följa dig och se hur ni har det, förstår dock om det är mycket runt omkring att du inte orkar blogga. Kram Jecca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *