Små grå

Hej vänner

Har letat frisör sedan juni. Gjorde mitt hår när vi var nere på Casandras student men efter 5 veckor behöver jag gå igen. Det är inte alltid positivt att håret växer som ogräs… Jag har iallafall övat mitt tålamod samt letat runt på nätet.

Har fått prisuppgifter, på klipp och påfyllning av utväxt, allt från 1200 kronor upp till 2300 kronor. Jag är van att betala max 50 euro så detta svider.

Hittade slutligen en salong bara 10 minuters körning hemifrån. Och frisören var väldigt duktig. Prislappen blev under 1000 kronor.

Ska man hoppas på lottovinst för att kunna fortsätta gå regelbundet till frisören eller utvecklar man ett enormt tålamod?

Mvh Tant Grå

 

annorlundaunderbara

One Comment

  1. Hej!
    Ja frisör är dyrt kan bara hålla med många ställen tar upp mot 3000kr om man skall fylla i den grå botten o sen slinga på det och fixa topparna. Konstigt att det kan vara dessa priser då det ligger så många frisörer överallt i varje fall i den stadsdelen jag bor i Kungsholmen /Stockholm. Men jag har hittat en som tar för toppning och fylla i det grå 800kr det är ok gör jag även folieslingor så betalar jag 1200kr. Jag behöver också gå var 5 E vecka så det blir pengar på ett år.
    Kram och må så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *