Myslördag

Effektiv också 😀 Gräsmattan är klippt och det är rensat ogräs lite här och var. Jobbigt och svettigt men efter 1 timmes slit så väntade ett dopp i jacuzzin. Killarna sprang som vanligt runt poolen med fnatt; runt, runt, runt. Väntar bara på att någon ska drutta i.

Sen kom syrran och huliganerna på besök. Därefter stack mannen iväg på äventyr som också innebär övernattning.

Jag och Nea körde till Lund och hämtade med oss sushi;

Vi köpte även med oss lördagsgodis och 2 filmer. Lilleman skulle tvunget ligga på mannens jobbväska;

 En film kvar att se men vi har tagit en liten paus. Tror killarna väntar på att husse ska komma hem idag, men tji får dom;

För idag har vi tjejmys

Hoppas du har en bra dag och skön helg.

Kram J

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Hej mysig kväll du har själv på landet ute i skärgården fin dag varmt i solen på verandan o ingen blåst helt vindstilla inte vanligt man o söner är nattvakt där vi har bil o båtplats på fastlandet man har en natt per säsong men sen åker Securitas dit 1-3 g per natt o numera mkt stora lampor som lyser upp o kamera övervakning sen 2 år tillbaks o det har hjälpt inga stölder på flera däremot har folk här ute på ön blivit av med motorer o båtar på hösten skit ingen respekt för andras egendom verkar existera längre. Tänk om killarna druttar i jazzusin det skulle vara en syn .
    Kram o må så gott !

  2. Maten ser jättegod ut. Ryggtavlan på den vita hunden som tittar ut genom fönstret skojar man inte bort….
    Anette.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *