annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Näe, det är INTE roligt att bli äldre!! Jag är 62 år så jag kan gott säga att det blir inte bättre med åren😉! Jag lider med dig och dina käkproblem, har själv problem efter att ha opererat bort en tumör i käken.
  Tack för en trevlig blogg! Kram

  • Usch…men man ska väl vara glad att man åldras… Käken är fortfarande skit så remiss har skickats till käkkirurgen.. Kram J

 2. Hej kan bara instämma är 56 o mkt krämpor kryper på har problem med höger fot o ben tappar känsel o kör ett tränings program hemma som jag fått via sjukgymnast men det ger inte mkt bara för stunden hoppas du snart känner dig llite bättre kram o krya på dig
  Birgitta S

  • Går också hos sjukgymnast och tyvärr har det inte hjälp mig än. Har ändå gått ett 10-13 gånger…. Kram J

 3. Ha ha ha!! F’låt, inte elakt menat!! Men jag kan inte låta bli att skratta! Underbart med en blogg som inte bara visar en massa glammigt, Revaxör… Ha ha ha!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *