Det här med att vara impulsiv…

Fick ett ryck hos frissan och bad om lugg. Högst tveksamt beslut kan jag ju säga nu i efterhand. Så här blev det;

Och något kallare blond.

Kan säga att så där ser inte luggen ut idag. Den har delat sig som en dålig mustasch…. typ en våg på varje sida av pannan. Lägg sedan till en bångstyrig virvel som landat mitt fram…

Impulsiv var det ja. Det innebär ju egentligen att våga. Ingen som säger att saker och ting blir rätt sen 🤣

Hoppas du får en trevlig jul och tack för du läser och ibland lämnar en kommentar. Kram j

 

 

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej gjorde samma sak för x antal år sen kanske 10 år sen jag tycker lugg är snyggt men största problemet blev att de växte ut hela tiden 😱 o jag var där o fixade själv sen blev jag väldigt fet i hyn på pannan för övrigt var det fint med denna lugg o det är det på dig också lycka till 😄

    • Haha. Har bara orkat platta och fixa en gång. Övriga dagar drar jag det bakåt och då ser man inte ens att där är en lugg. Kram och god fortsättning

  2. Lugg är fint. Tycket du klär fint o det 🖒🖒Jag fick världens ryck när jag var hos frissan sist, skulle klippa lugg och en massa annat…. som tur är stoppade hon mig( gått hos henne länge och vi känner varandra väl) så det blev ny färg och en rejäl klippning. Tur det😊
    Ha en fortsatt trevlig Jul🎄🎄

    • God fortsättning. Hade jag gått till min ”gamla” frisör så hade hon också bromsat mig 😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *