Ekologisk kokosolja i skatboet

Hej vänner

Idag visade jag syrran hur mycket mitt hår växt på 4 veckor ( tyvärr…) för jag är så jävla grå att det är irriterande. Och att gå till frissan var 5-6 vecka..suger i plånboken.

Hur som helst, när hon skulle kolla mina gråa så såg hon att jag var torr i hårbotten. Tänkte att då kan jag ju gegga i lite kokosolja… sagt och gjort;

Blev ju lyckat… ska sova med det i håret. Har bjudit hit syrran imorgon i försök att kamma ut mitt skatbo. Tips för torr hårbotten?

Kram J

 

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Hittade hit till din blogg för jag sökte på permanentat hår. Och såg ditt inlägg från 2016 och 2014 när du permanenta det. Såå fint!! 😁 ska permanenta mig själv med från spikrakt hår… får se hur det blir… mitt tips mot torrt hår är schampo från jordklot.se som heter auyrvediskt schampoo från klockargårdens. Super för mitt torra hår och ger en glans man inte får av vanligt schampo. Dessutom naturligt o inga konstiga ämnen i! Behövs inget balsam heller…

  • Oh tack så mycket för tipset. Blev lite väl fett att gå omkring med kokosolja i hårbotten. Lycka till med ditt hår 😃

 2. Hej!
  Tack för tipset Emma jag har torr hårbotten. Troligen pga att jag färgat mkt så klar.
  Är mörkbrun naturell men med åren så blir det grått. Ser ut som skit o länge försökte jag färga på egen hand tillbaks till det mörkbruna. Blev inte bra för ca 5 år sen går jag till en frisör var 6e vecka . Hon tipsade mig om att inte försöka göra det mörkt helt o hållet utan lägger ljusbrun i botten o sen ljusare slingor. Toppen det gråa borta jag ser inte ut som en gråhårig kärring längre. Så varannan gång kör vi bara botten o nästa gång botten och slingor. Ja tyvärr blir det dyrt men det är min treat till mig själv. Sen har jag börjat att använda bra shampo o balsam i året. Ola Plex fungerar bra för mig. Har man en frisör som använder Ola Plex 1,2 på när man är där o färgar. Sen hemma använder jag ola Plex 3 en gång i veckan o en inpackning efter det.
  Må så gott och lycka till i hår/färga världen.
  Det var mitt tips men jag läser gärna om fler.

  Må så gott o lycka till med färg o hår.

  Kram

  • Hej Birgitta, jag håller med dig. Har bokat tid hos frissan till nästa vecka och måste lägga ljusare ton i botten . Då syns det grå något mindre. Har köpt ett schampo idag , får prova det i några veckor så får vi se om jag märker någon skillnad. Tänkte börja med Omega 3 också, liksom ”smörja från insidan”.
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *