Vardagspiff

Hej vänner,

syrran med kidz var här i helgen.  Och då passade det riktigt bra med uppfräschning av ansiktet. Det blev en glam glow , supermud clearing treatment.

Jag brukar vara duktig på att peela huden och lägga mask 1 gång/vecka , främst använder jag mig av Rituals. Men det går i perioder, jag byter märke lite då och då.

Glowen brände till lite, kändes som en blandning av kall och varm kylbalsam/tigerbalsam. Sen får det ju erkännas att jag reagerade på något i masken för jag blev några nyanser röd. Det la sig snabbt men jag måste nog tänka på vilka produkter jag använder.

Har även hört att Lumene ska ha bra produkter, någon som provat ? Eller som har andra tips ?

Kram J

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej! Just i morse provade jag den masken. Kände inget speciellt, ex att det brände till men huden känns ren och bra efteråt. Kul att du skriver om den, och just idag. Första ggn jag provat den! Köpte på taxftee bär jag åkte hit till Gran Canaria, tror solen tog bra idag efter masken! Kram Birgitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *