7 grader grått

Hej vänner,

Sitter uppkrupen i soffan och gäspar. Inte alls van vid att stiga upp vid 06.15. Min hjärna slutar inte tänka förräns efter midnatt. Men jag antar att det är jobbigt i några dagar till sen har jag fått in ny rutin.

Innan jag började jobba hann vi göra en avstickare till huset i Spanien. Och mitt på dagarna var det ljuvligt, gick att sola i bara underkläderna. Men jag är alltid frusen om tårna;

Att äta en fräsch lunch i solen, i bara linne och jeans, svalka med ett glas rosé eller cava, det är banne mig så otroligt skönt för själen.

Detta saknar jag också, trädgården, egna citroner.

Tycker det kan vara färdigt med höst/vinter/tråktid i Sverige.

Nu vill jag ha sommar!

/J

annorlundaunderbara

3 Comments

 1. Hej!
  Jag ville bara höra om din operation av nässkiljeväggen var värt mödan såhär ett antal år efter.
  Är det bättre funktionellt och tycker du att utseendet blev bättre?
  Funderar själv på det, ha det bra!

  • Hej Sebastian.
   Helt ärligt talat så tror jag att jag fördärvade hela resultatet. Efter operationen fick jag helt enkelt panik. Kunde inte andas med näsan (så klart, fullt med bandage) och varje gång jag andades med munnen så rann det ner blod i svalget. Och jag var redan lite förkyld, vilket inte gjorde saken bättre. De trycker upp en ”stor plastad jättetampong” för att vara som stöd för skiljeväggen. Jag drog ut allt….och blödde fruktansvärt. Fick larma personalen och de fick ge mig lugnande. Där tror jag att jag gjorde så att jag inte fick något resultat då jag fortfarande har besvär med nästäppa. Det yttre ser likadant ut. Förbered dig väl, så gott du kan, så kommer det säkert att ge bra resultat. //Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *