Tror det kan vara dags att säga hej då

Det här med bloggen, det är svårt att få ämnen att skriva om. Mycket händer så klart i mitt/vårt liv men det är också många saker som jag inte delar med mig av.

Vilket i sin tur gör att bloggen blir tråkig, det är glest mellan inläggen, handlar främst om hundarna. Det är lite så det ser ut, vardag, familj, jobb och hundar.

Jag kanske bara har tappat gnistan, jag hittar inte riktigt motivationen.

Så det kan nog vara dags att säga hej då. Bloggen har varit igång länge, men vissa inlägg är borttagna sedan tidig start och här inne kan du hitta första inlägget i december 2011.

Det kanske också är så att Instagram har tagit över stor del av bloggläsarna. Jag märker själv att jag läser färre och färre bloggar och scrollar mer och mer på instagram.

Kan bloggens tid vara på väg att ta slut ?

Blogg vs Instagram?

Vad säger du ?

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. O jag som precis märkte att du skrivit massa inlägg, sen jag var här sist 🤭 Flyttade ner dig i blogglistan, när du började svaja om fortsatt skrivande sist o tänkte nu att du får åka upp igen. Så, så får det bli, så hoppas jag att du väljer att fortsätta ändå ☺️

  Jag läser förövrigt gärna bloggar fortfarande, men har insett att ”Instagram” drar mer än ”Facebook” – både att själv använda (gillar ju att fotografera) o att kolla andras.

  Ta hand om dig 💕

  • Ja stundtals får jag inspiration och slänger upp några inlägg sen kommer vardagen ikapp och fantasin tryter . Kul att du tittar in . Kram

 2. Hej!
  Jag gillar bloggar har inta hakat på Instagram grejen. Att det blir mest och mkt hund stör inte mig är själv hundmänniska. Sen förstår jag att det går inte att skriva varje dag du har ett arbete och ett hem att ta hand om. sen som du skriver det händer inte saker som man vill dela med sig av varje dag.
  Må så gott o klia vovvarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *