Ja men hur var det nu

med att inte göra om samma ”misstag” igen och igen och igen ?

Det har vi lärt oss att det gör man visst. Hur många gånger om som helst.

Och i detta fallet skulle någon fd ägare sätta ut denna gosing i skogen , i en bur.

Då får man förbarma sig…igen….

Möt Bamse;

Han var ganska nervös och rädd i början, har troligtvis inte blivit så väl behandlad. Nu kommer han oftast ut ur buren när man kallar, kommer och hoppar upp i knäet eller tillåter sig att bli buren och klappad. Hur man kan vara elak mot djur överhuvudtaget är för mig helt obegripligt.

Denna killen behåller vi och mannen får således hålla sig ifrån översta våningen ( allergi).

Kram J

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Men vad fan! ursäkta språket men vem kan vara så hemska. Tur att han fått ett hem. Hur gick det till? och hur fick du reda på det vilken tur för lilla kanin att han hamnade hos er. Elak mot djur är det värsta kan man inte ha sitt djur lämna det till någon som kan. Må så gått o krama lilla kanin från mig!
    Birgitta S

    • Lillan hade en väninna som satt tog hans om honom och därefter tog vi över . Stackars liten, han är så himla söt. Hoppas direkt upp i mitt knä när jag kommer upp och sätter mig hos honom. Urgosig. Nä fy för elaka djurplågare
      Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *