Filofaxen svek aldrig

En sån vecka… Min mobiltelefon bara dog. Fullkomligt, stendöd.

Den var inte mer än 2 1/2 år gammal och jag tyckte nog att den kunde sagt till innan den la av så jag kunde fört över samtliga bilder, kontakter, kalender, anteckningar etc.

Men icke. Det var extremt svårt att inte ha tillgång till sin kalender, jag minns sällan vad jag ska göra och är så beroende av min kalender i mobilen. Sedan har vi en stor ”familje-kalender” hemma, där alla har vars en spalt att skriva i. Det är så vi försöker ha koll på vem som är vart, vem som tar killarna etc.

Jag hade tur vad gällde kalendern, när jag loggade in på min gmail så fanns den där. Hade tydligen valt att synka den till min mail. Men en stor del bilder och mina anteckningar försvann.  Det var bara att köpa en ny. Blev ytterliggare en Samsung , är så otroligt van vid Samsung att det inte finns som alternativ att byta till något annat.

När man har mobil så kan man välja att vara inloggad på samtliga ställen , utan att behöva skriva lösenord varje gång. Det är ju bra. Tills man måste byta mobil, ladda ner allt igen och sedan ska man logga in. Vore ju skitbra om man kom ihåg sina lösenord…

Efter mycket om och men är jag med mobil igen, alla appar är nerladdade och jag har fått byta lösenord på det mesta.

Det var bättre när man använde filofax 😉

Kram J

annorlundaunderbara

One Comment

  1. Hej! När mobilen lägger ner får man problem. Jag har faktiskt en hederlig gammal almanacka som jag skriver allt mkt viktigt i. Som läkartiden frissan mm
    Vill aldrig mer bli av med allt viktigt.
    Sin finns iCloud mm som man skall kunna spara i men jag har inte fått någon koll på det.
    Trevlig ock kram !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *