Sedan 21 dagar

, på ett ungefär, har vi inte ätit pasta, ris, potatis, bröd etc. Vi kör glutenfritt, mer eller mindre.  Bortsett från igår när det var kalasdags. Annars prioriterar vi grönsaker som tillbehör istället för pommes etc.

Och jag har sakta ( väldigt sakta) försökt börja med promenader. Vädret är ju skittråkigt. Och att stå på bandet är ännu tråkigare, glo rakt in i en vägg och inte få i sig frisk luft. Idag blev det en kort runda, tidsbrist, men jag gjorde det i allafall. Provade att lyssna på en podd, ska se om jag kan härva vidare i poddträsket.

Har varit hos läkaren och fått lite mer instruktioner, uppföljning, mediciner etc.  Jag ska skynda långsamt och gå på sjukgymnastik. Tror jag behöver röra mig för att börja gå ner i vikt för enbart att lägga om kosten har gjort noll skillnad på vågen. Syns inte ett skit….

Är ju inte direkt känd för att ha bra tålamod men detta ska jag försöka hålla fast vid , både kosten samt lite mjuk motion.

Kram J

annorlundaunderbara

2 Comments

 1. Poddar är rätt skönt att lyssna på under promenader, det gör det lite enklare då. 🙂
  Gillar du ironi och ”dålig” humor, då ska jag tipsa dig om två stycken poddar som är galna, det finns inget pk i dem kan jag tala om:
  ”Off Limits” med Jonas & Jakob.
  ”Freakshow” med Messiah & Jakob
  Andra som är ganska kul är:
  ”Mellan himmel och jord” (Ibland har de seriösa avsnitt, men mest fjanterier, hahaha)
  ”Two of a kind” med Janni och Michaela Delér (Kan hända att de sista avsnitten har varit lite för mycket barnprat, men de överraskar med humor då och då, lättsamma)
  Vill du höra om troll, häxor, och andra väsen och inte väsen så finns:
  ”Historier från Hälsingland”

  Har du någon pod i lager som man skrattar åt, berätta gärna. 🙂

 2. Oh tack för alla tips, detta är en helt ny grej för mig. Testade Berg & Gynning idag, podden är på 47 minuter/avsnitt och blev perfekt till min runda. Tror inte jag ska lyssna på något läskigt när jag går ensam i skogen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *