Nu snackar vi riktig hårfärg

Under tiden som jag varit sjukskriven så har jag inte brytt mig om att gå till frissan. Tänkte mest att jag kunde gå omkring och förfalla. Men sen kom rycket, 5 månader sedan förra besöket, och det var behövligt kan jag säga. Fördel; nu vet jag vilken min riktiga hårfärg är;

Och jag konstaterar att det inte är en keeper…. mörkt med vitt och grått blev utbytt till;

Såja, blond igen.

Nu är det den skrynkliga halsen och påsarna under ögonen som stör mig.

Men vi tar väl en sak i taget 😉

Kram Jess

annorlundaunderbara

One Comment

  1. Hej! Så glad att jag hittat din blogg. Tycker den är jättekul, högt och lågt och härligt skriven. Fann den när jag surfade runt efter spanieninfo, vi har köpt i Higueron men inflyttning om alldeles för lång tid så jag suger i mig alla tips och roligheter du skriver om i benalmadena med omnejd. Så härligt hus ni har.😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *