Lite färg i vardagen

Idag är det så tråkigt väder, det regnar och känns kallt.

Har haft Lilleman utlånad i några dagar, först hos svåger och därefter hos svärisarna. Folke låter inte honom vara riktigt i fred ( går i perioder) så Lilleman får åka på ”kollo” för att vila upp sig och bli lite bortskämd.

Med tråkig vardag kan man i allafall piffa upp tillvaron med lite färg;

Får hoppas det blir fint väder snart igen, regnet är behövligt men det får gärna regna nattetid;)

Hoppas du har det bra.

Kram J

annorlundaunderbara

One Comment

  1. Hej! Fina färger behövs i det gråa nu. 2 a dagen med skitväder här i Sholm. Sen har jag varit snorig o o t i halsen i 2 dagar . Nu är det ok. Hoppas det var en lätt Corona släng men det vet man inte. Bra att du kan lämna bort Lilleman om han inte får lugn o ro. Men förstår att det är knepigt när det inte fungerar 100% med 2 vovvar.
    Forsatt trevlig valborg o 1 a Maj.
    😍🐕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *