Murrigt och höstigt

Hej vänner,

nu har jag lyckats lägga till autokorrigering på datorn och vi kan väl säga som så….; vi förstår inte varandra. Kan vara skånskan som ställer till det med höstigt blev hastigt… Vet i 17 vad jag kommit åt.

Här är hösten kommen, har till och med fått skrapa rutorna en morgon.

Har handlat lite fält-kläder. har börjat på hundkurs med Folke, 2 timmar varje måndagkväll. Första timmen är praktik utomhus och andra timmen är i och för sig inomhus men i en oisolerad lada. Kan säga att jag frös innan jag köpte på mig rejäla kläder.

hundkurs

Det blev ett par vuxna kängor 😉 Haha , med tillhörande tjocka strumpor. Ett par vind och vattenavvisande byxor, 2 fleecetröjor. Det är huvudband  (heter det så, typ som pannband fast stickat och tjockare), vantar och varningsväst. Läckert.

Det är ändå något speciellt med hösten, jag gillar att dra på med färgerna orange, murrigt grön, vinrött mm. Och att bara klä på sig mängder är superskönt. Och ta en gosig filt runt sig när man kryper ner i soffan.

Hur har du det i höstvädret, kanske har du redan fått vinter?

Nu hade jag otur, saften tog slut så nu måste jag dricka vin.

Hörs!

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *