Nytt år, nya tag

Har en del kilo jag skulle behöva bli av med , så det blev en nystart 1 Januari med fokus på Lchf. Matkassen vi har  är också baserat på lchf , känns väldigt lyxigt att få hem alla råvaror och tydliga instruktioner för att laga 5 rätter till 2 personer.

Så här såg en lunch ut hemma;

Vi får se hur länge detta håller, men för stunden är jag inne på 10de dagen och det känns bra.

Tycker att det svåraste brukar vara att hitta på vad man ska äta och sen handla. Det blir ju alltid extra saker i kundvagnen. Med matkassen behöver vi inte handla under dessa 5 dagarna och på helgen försöker vi äta ur frysen;-)

Motion ska väl också in så småningom men jag är inte riktigt där än. Det kommer kanske.

Har du några goda recept på lchf , lämna gärna en kommentar.

Ha en go vecka och håll avståndet.

Kram Jess

annorlundaunderbara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *