This is me;

Vem är då jag?

Funderade på det själv ett bra tag….och kom fram till att jag är:

Mamma, fru,syster,väninna m.m

Ålder; 40+

Impulsiv, glad, tokig,sprallig, högljudd, energisk

Älskar att resa och gör det så ofta som det bara går.

Är klantig, snubblar, spiller och välter saker dagligen.

Är rädd för spindlar, sprutor och tandläkaren.

Har vassa armbågar och mycket skinn på näsan.

Envis, med ett jävla humör, saknar tålamod och är fruktansvärt rastlös.

Trygg, har gott självförtroende och är totalt ärlig. Mig ska man inte fråga om man inte vill och kan ta ett ärligt svar!

Jag svär alldeles alldeles för  mycket!

Värdelös på att montera möbler, förstår inga ritningar, inga bruksanvisningar…

Har inget lokalsinne och ett stort sviktande minne…har glömt resor som vi varit på ( inte på grund av fylla då alltså) Jag kan också gå in i en affär och sedan inte komma ihåg från vilket håll jag kom in eller åt vilket håll jag ska fortsätta..

Född i fel land…avskyr kyla och föddes i Sverige. Därför blev det Spanien ett tag.

Smartare än jag tror…säger folk…det kan nog diskuteras över en flaska rött…eller två….

Älskar shopping, shopping, snygga naglar, spa, väskor, god mat, rödvin, rosé och bubbel.

Bakfull i 2 dagar efter ett rejält party…. Måste vara åldern…

När jag är full kan jag prata alla språk flytande och tror att jag kan få mina höfter att röra sig i något som ska likna hemmasnickrad (utan bruksanvisning) salsa….

Att bo i Spanien var inte nytt för mig, jag bodde här 1996-1999 och älskade (och älskar fortfarande) landet. Det har sin charm, jag njöt, älskade vardagslivet, de skrikiga människorna, tapas och att man är så spontant social. Det blev en bonus att även kunna återvända några år tillsammans med barn och familj (2012-2017)

När jag sedan tänkt på ”vem-är-jag” kom jag fram till att det vet ju jag från min sida sett….och man kan ju ha en skev verklighetsbild. Jag mailade mina närmsta väninnor och frågade; Vem-är-Jessica?

De gav mig svar som nästan gjorde att jag rodnade (skriver det rakt av, en del ord återkommer)

Full av energi, impulsiv, humor, givmild, generös, omtänksam, intelligent,affärskvinna, rak, ärlig, Älsklig, busig, smart, givmild, ärlig, glad-glad-glad, vacker som få, underbar vän.

Varm, vänlig, omtänksam, förstående, snygg, impulsiv,glad, driftig, positiv, orädd, tokig,generös, uthållig ( vännen som skrev det menade då inte konditionsmässigt….)

Jag är tydligen också; –Crazy Hot Loving Woman 😉

Och syrran skriver; Min trygghet, min klippa, min bästa vän och min bästa syster J

jag och syrran

jag och syrran

(jag är den enda systern som min syster har….)

Ni förstår väl att jag mutade mina vänner. Eftersom jag är så generös:-o

Det är fina ord från fina vänner. Så här trevlig är jag inte hela tiden, givetvis inte. Jag vågade inte be min man beskriva mig…..det hade ju gått åt helsike….Kunde kanske rent av lett till en skilsmässa….

Jag kommer att skriva om ALLT! Eftersom jag är så impulsiv så kan jag gå igång på vad som helst, när som helst och då blir det ett ämne. Här finns ingen röd tråd mer än att inläggen är skrivna av mig.

Jag pratar på både in och utandning och här går det undan. Ibland avslutar jag inte en mening förräns jag börjat på en annan….Allt ska helst gå i 190….Och det viktigaste är…att mina inlägg läses med bred skånska ;-)) Hänger du med?? Det hoppas jag.

Och detta är mitt dolda handikapp.

Gå med i AnnorlundaUnderbara på facebook. Bara sök på bloggnamnet och välj att gå med:-) Ses där. Du hittar mig även på Instagram under namnet AnnorlundaUnderbara

Frågor? Maila mig; jessie_holmberg@outlook.com

8 Comments

 1. Alltså.

  Måste släktforska lite. Du och jag måste vara släkt på nära håll. Låter precis som en beskrivning av mig!!! Jag lider bla också total avsaknad av lokalsinne, har en mundiarrè utan dess like- avbryter mig själv och byter ämne, mkt snurrigt för andra. Reser så fort jag får chansen överallt och jättegärna.

  Fast jag älskar att gå till tandläkaren.

 2. Hej 🙂
  Läste din sidan för fösta gången, blir verkligen imponerande av din personlighet. Kommer nog fortsätta följa dig , du är kul .
  / kram Vanessa

  • Hej Vanessa,

   tack så kul att höra. Du är hjärtligt välkommen att hänga kvar här på bloggen.
   Kram Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *